kepneve

USLOVI KORIŠČENJA

KUPOVINA

Proizvodi se naručuju biranjem, korišćenjem stranice i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručeni proizvodi se plaćaju pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja proizvoda od strane kurira kurirske službe).

Isporuka poručenog proizvoda je u najkraćem mogućem roku. Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku od 24 sata putem telefona ili e-mail adrese

Vaša narudžba prikazana je na stranici “KORPA“( početna stranica gore desno dugme korpa). Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i ceni. Promenom količine automatski se menja i ukupna cena.

 Ovi uslovi regulišu  naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju preko naše internet stranice.

NAPLATA

 Naplata se vrši u srpskoj valuti, dinarima i  plaće se pouzećem prilikom preuzimanja proizvoda od strane kurira kurirske službe

DOSTAVA

Rok isporuke je od 2-7 dana od trenutka Vaše porudžbine. Poštarina ide na teret kupca, a iznos je 300din.

Za porudžbine preko 3.500,00 rsd dostava je besplatana.

REKLAMACIJA

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili molimo Vas da nas telefonom obavestite o tome kako bismo Vam u što kraćem roku zamenili proizvod.

Ukoliko je proizvod oštećen ili smatrate da je reklamacija opravdana kontaktirajte nas u roku od 7 dana od dana prijema proizvoda.

Ukoliko je Vaša slika oštećena, molimo da uslikate oštećenja na pakovanju i samoj slici, a mi ćemo Vam nakon toga izraditi i poslati drugu.

Ovi uslovi određuju proces naručivanja, plaćanja, dostave proizvoda ili reklamacije.

Slike na sajtu ne moraju uvek odgovarati proizvodu koji je isporučen usled individualnog podešavanja monitora na Vašem računaru može doći do odstupanja u boji. U ovovm slučaju reklamacija nije opravdana.

 

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak u kupovinu